WELKOM IN TOSCANE

Een zonovergoten land dat barst van de cultuur? Dat moet Italië zijn. Tegelijk proef je nergens anders zo intens de geneugten van het dolce far niente, het zalige nietsdoen. Podere Tina, onze luxueuze boerderij, is daarvoor een uitgelezen locatie.

De Toscaanse villa Podere Tina ligt bovenop een heuvel in het uiterste noorden van de provincie Lazio, op de grens met Toscane en dichtbij prachtige steden als Florence, Siena, Pisa, Orvieto, Viterbo en Rome. Niet alleen is Podere Tina de perfecte uitvalsbasis om deze prachtige steden te bezoeken, maar ook om bekende wijngebieden als Montepulciano en Montalcino te bekijken. De heuveltop waarop de voormalige boerderij, de stal en het zwembad liggen, biedt een schitterend 360 graden panoramisch uitzicht op het glooiende, historische landschap, het stuwmeer aan de voet van de heuvel, de dorpjes in de heuvels en de bergen aan de horizon vormen de perfecte omgeving om bij te komen van alle drukte van het dagelijkse leven. In elk seizoen zal u kunnen genieten van Podere Tina, zo kunt u er bijvoorbeeld ook heerlijk overwinteren of de hele omgeving tot bloei zien komen in de lente. 

 

 

Hieronder een aantal sfeerfoto's van Podere Tina. Klik op de afbeelding om deze te vergroten

     

     

     

 

Sfeerfoto's genomen van een huwelijksfeest op Podere Tina, gefilmd vanuit de lucht met een drone.

       

Bekijk hieronder het film fragment Podere Tina in een vogelvlucht, of bel/mail met Henri Koerhuis: Mobiel +31612999308, Mail hkoerhuis@cs.com